Hoe inschrijven BK Beerpong?

Inschrijven BK Beerpong 2023

Het Belgisch Kampioenschap Beerpong

Op zaterdag 2 september, exact over 80 dagen, zal het Beats n’ Bots Festival in Lichtervelde het epische toneel zijn voor het meest prestigieuze beerpongevenement van het jaar. En hier is je kans om deel te nemen en te strijden om de felbegeerde titel van Belgisch Kampioen Beerpong 2023!

Schrijf je in voor het BK Beerpong 2023

We zijn verheugd aan te kondigen dat de inschrijvingen voor het Belgisch Kampioenschap Beerpong op 14 juni om 18.00 uur officieel open gaan! Dus pak je agenda’s, zet een alarm en maak je klaar om jezelf en je partner in crime in te schrijven voor dit onvergetelijke evenement.

Of je nu een doorgewinterde beerpongkampioen bent of je hebt nog nooit een balletje geworpen, dit is jouw kans om je talenten te laten zien en je rivalen versteld te doen staan. Bereid je voor op eindeloze lachbuien, competitieve geesten en een sfeer die doordrenkt is van vriendschap, plezier en natuurlijk… bierpong!

Maar laten we niet vergeten dat het BK Beerpong 2023 niet alleen draait om het spel zelf. Het is een kans om nieuwe vrienden te maken, oude vrienden uit te dagen en deel uit te maken van een gemeenschap van bierliefhebbers en feestgangers die elkaar ondersteunen en aanmoedigen.

Hoe je team registreren voor het BK Beerpong?

Dus markeer deze belangrijke datum in je agenda, verzamel je beerpongpartner, poets je werptechnieken op en bereid je voor op een avond vol competitie en hilariteit. Inschrijven kan via onze website op https://www.beatsnbots.be/inschrijven vanaf 14 juni om 18.00 uur.

Wees er snel bij, want de plaatsen zijn beperkt en we verwachten een enorme interesse. Wie weet, misschien sta jij straks op het podium, de trofee in je handen en een glimlach van oor tot oor.

Dus kom op, België! Laat zien wat je kunt, verover de tafels en bewijs dat jij de onbetwiste beerpongkampioen bent. We zien je graag op 2 september voor een avond vol plezier, competitie en epische beerpongmomenten!

Proost,

Het Beats n’ Bots Festival Team