Beats n' bots logo zwart

over Beats n’ Bots

epic beerpongfestival

Beats n' Bots

Beats n’ Bots begon als een kleinschalig beerpongtornooi onder vrienden, maar groeide al snel uit tot een open air festival vol muziek, bier en lekkere lokale foodtrucks. En wat is er nu beter dan samen met vrienden genieten van een lekker koud pilsje en een heerlijk hapje, terwijl je luistert naar live optredens en beats van top-dj’s? Juist, niets!

0
deelnemers
0
Artiesten
0 +
Event
BK Beerpong 2023
Koen Dehullu - Johan Cortvriendt

Wat mag je verwachten?

Open air Festival

Beats n’ Bots is niet zomaar een doorsnee festival. Elk jaar wordt er een nieuw thema gekozen om het festival extra uniek te maken. Terwijl je in voorgaande jaren helemaal opging in de sferen van “The Wolf of Wall Street” of de legendarische nachtclub “Zillion”, nemen we je dit jaar mee naar de opwindende wereld van Euromillions, met een ongekende recordprijzenpot. Maak je klaar voor een groots feest, want dit wordt meeslepender dan ooit tevoren!

epic BELGISCH KAMPIOENSCHAP

BK BEERPONG 2024

Dit jaar organiseren we opnieuw het officiële Belgisch Kampioenschap Bierpong®. Dat betekent dat jij en je beste maatje kunnen strijden in de grootste bierpongcompetitie van België om de titel van het beste beerpongteam van het land. Spannend!

Maar dat is nog niet alles! Niet alleen maak je kans om de titel van Belgisch kampioen te veroveren, maar je dingt ook mee naar de grootste prijzenpot ooit uitgereikt. Zelfs als je niet wilt deelnemen aan het toernooi, kun je nog steeds genieten van de sfeer, de muziek en het heerlijke eten van onze foodtrucks.

Dus, schrijf je snel in en kom naar het BK Beerpong van Beats n’ Bots. Wie weet word jij wel gekroond tot de nieuwe bierpongkampioen van België en ga je naar huis met eeuwige roem en onze recordprijzenpot!

Meer info

bk beerpong - Belgisch kampioen beerpong

Met steun van

Herbeleef

de vorige edities

Wij bundelden de leukste kiekjes