Beats n' bots logo zwart

over Beats n’ Bots

epic beerpongfestival

Beats n' Bots

Beats n’ Bots begon als een kleinschalig beerpongtornooi onder vrienden, maar groeide al snel uit tot een open air festival vol muziek, bier en lekkere hapjes van lokale foodtrucks. En wat is er nu beter dan samen met vrienden genieten van een lekker koud pilsje en een heerlijk hapje, terwijl je luistert naar de beats van top-dj’s? Juist, niets!

0
deelnemers
0
Artiesten
0 +
Event
bk beerpong – Beats n Bots
Bavik Super Pils

Wat mag je verwachten?

Open air Festival

Maar Beats n’ Bots is meer dan alleen maar een gewoon festival. Elk jaar wordt er een nieuw thema gekozen om het festival extra bijzonder te maken. Zo kon je vorig jaar nog helemaal losgaan in “The Wolf of Wall Street”-sfeer, terwijl je dit jaar helemaal terug in de tijd gaat naar de legendarische nachtclub Zillion. We beloven je alvast: dit wordt een megalomaan feestje!

bk beerpong – Beats n Bots

epic BELGISCH KAMPIOENSCHAP

BK BEERPONG 2023

En we hebben nog meer goed nieuws voor jou! Dit jaar organiseren we ook het Belgisch kampioenschap beerpong. Dat betekent dat jij en je beste maatje kunnen strijden om de titel van beste beerpongteam van België. Spannend!

Maar wacht, er is meer! Niet alleen krijg je de kans om de titel van Belgisch kampioen te veroveren, maar je maakt ook nog eens kans op fantastische prijzen. En als je geen zin hebt om deel te nemen aan het tornooi, dan kun je nog altijd meegenieten van de sfeer, de muziek en het heerlijke eten van onze foodtrucks.

Dus schrijf je snel in en kom naar het BK Beerpong van Beats n’ Bots. Wie weet word jij wel gekroond tot de nieuwe beerpong-kampioen van België en ga je naar huis met eeuwige roem en een prachtige beker!

Meer info

Met steun van

Herbeleef

de vorige edities

Wij bundelden de leukste kiekjes