Veel gestelde vragen

Ons happiness team staat altijd klaar om je te helpen.

Tornooi

BK Beerpong

Elk team heeft een aantal bekers gevuld met bier aan hun kant van een lange tafel staan, meestal in een opstelling van 6 of 10 bekers in een driehoeksvorm. Het doel is om pingpongballetjes in de bekers van het andere team te gooien. Wanneer een bal in een beker van het andere team terechtkomt, moet dat team de inhoud van de beker opdrinken en wordt de beker uit het spel verwijderd. Het team dat als eerste alle bekers van het andere team raakt, wint.

Er zijn natuurlijk veel verschillende varianten en uitzonderingen. Ze allemaal opnoemen zou te uitgebreid zijn. Je kunt de officiële spelregels hier vinden.

Absoluut! Bierpong heeft zich geëvolueerd naar een serieuze sport met regionale, nationale en zelfs internationale competities en kampioenschappen. Sinds 2023 organiseert Beats n’ Bots met trots het officiële Belgisch Kampioenschap in Lichtervelde, dat bekend staat als het grootste bierpongevenement in de Benelux. Het is geweldig om te zien hoe bierpong als sport groeit en mensen van overal samenbrengt voor competitie en plezier!

Je hebt nodig: een bierpong tafel (240×60) of een geschikte ondergrond, 20 bekers, 2 wasbekers, 2 liter bier of andere drank en twee pingpongballen.

Traditioneel worden de 10 bekers aan elke kant van de tafel gevuld met 1 liter bier. In totaal heb je dus 2 liter bier per spel nodig.

De duur van een spelletje bierpong kan variëren, afhankelijk van factoren zoals het vaardigheidsniveau van de spelers en het aantal bekers dat wordt gebruikt. Over het algemeen duurt een enkel spelletje bierpong tussen de 10 en 20 minuten.

Het BK Beerpong vindt elk jaar plaats op het Beats n’ Bots festival in Lichtervelde. Het staat dit jaar gepland op zaterdag 7 september 2024.

Teams kunnen zich vanaf 9 juni 2024 om 12u00 inschrijven voor het BK Beerpong via de officiële website van Beats n’ Bots. Beide deelnemers moeten minimum 18 jaar oud zijn.

Nee, het BK Beerpong staat open voor spelers van alle niveaus, van beginners tot ervaren beerpongspelers. Het belangrijkste is dat deelnemers zich vermaken en genieten van het toernooi.

Naast het beerpongtoernooi biedt het Beats n’ Bots festival een breed scala aan activiteiten, waaronder livemuziek, dj’s, entertainment, foodtrucks en meer. Bezoekers kunnen genieten van een volledige festivalervaring naast het beerpongtoernooi.

Praktisch

Festival

Op zaterdag 7 september zien we elkaar terug op op hét gekste feestje van België! Zalig, opnieuw met z’n allen bierpongen. Samen luisteren naar top artiesten & dj’s, genieten van lokale foodtrucks en het leukste entertainment.

De poorten naar het terrein gaan zaterdag open vanaf 13u en sluiten terug om 03u.

Beats n’ Bots is gelegen op 3 km afstand van het station van Lichtervelde en op 2 km afstand van de afrit Lichtervelde.

Beats n’ Bots is het leukst en gemakkelijkst bereikbaar met de fiets!

Parking voor auto’s en fietsen recht tegenover het festivalterrein.

Je vindt op Beats n’ Bots verschillende lokale eetstandjes. Of je nu houdt van een beenham burger of een lekkere veggiepasta, het aanbod is divers. Op Beats n’ Bots streven we naar een gevarieerde en duurzame selectie ‘korte keten eten’. Vreetzakken, foodies, vlees of  geen vlees: iedereen kan er terecht!

Aan de ingang het festivalterrein voorzien we een bonnenstand. Daar kan je bonnen aankopen waarmee je over het gehele terrein drankjes of hapjes kunt kopen. De bonnen zijn te betalen met een bankkaart, creditcard, payconiq of cash!

Tickets voor Beats n’ Bots 2024 kunnen alleen worden gekocht via onze website, die je naar onze officiële ticketshop, powered by Eventix, leidt. Alleen zo weet je zeker dat je een officieel ticket koopt en niet meer betaalt dan de reguliere ticketprijs. Via ticketswap kan je je ticket doorverkopen, dit is ook een officiële en veilige weg.

De prijzen zijn exclusief Eventix fee’s.

Aangekochte tickets worden niet terugbetaald door de organisatie. Ook bij regenweer kan het festival doorgaan, laat je dus zeker niet tegenhouden door de regen om naar Beats n’ Bots te komen!

Kinderen tot en met 12 jaar zijn gratis welkom en hoeven geen ticket aan te kopen. Een identiteitsbewijs is wel noodzakelijk.

Kamperen

Overnachten

Onze camping ligt aan de overkant van de ingang van het festivalterrein, grote afstanden zul je dus niet moeten afleggen.

Elke persoon die wenst blijven te overnachten heeft een campingticket nodig. Ook elke persoon die wenst te overnachten in zijn mobilhome heeft een campingticket nodig.

Absoluut! De plaatsen zijn wel beperkt. Wees er snel bij 😉

Er wordt geen elektriciteit, watertoevoer of -afvoer voorzien tot aan de camper. Wel voorzien we sanitair zoals toiletten.

 • Leave the booze when you cruise… Net daarom hebben we een camping!
 • Stoorzenders onder invloed van eender welke drugs (inclusief alcohol of medicatie), worden zonder pardon de toegang ontzegd!
 • Geen graffiti, confetti, partypoppers, enz.
 • Geen glas of andere scherpe voorwerpen (ook geen glazen bokalen met etenswaren)
 • Geen open vuur tussen de tenten
 • Geen gasflessen
 • Geen autobatterijen, stroomgroepen of generatoren
 • Geen drugs of andere verdovende middelen of middelen die als drugs kunnen gebruikt worden.
 • Geen wapens of zaken die als wapen kunnen gebruikt worden.
 • Geen handel in waren van welke strekking dan ook zonder toestemming van de organisatie.
 • Geen flyers of posters plakken van andere evenementen zonder toelating van de organisatie.

faq

Webshop

De officiële afmetingen van een beerpongtafel zijn 240 cm lang, 60 cm breed en 70 cm hoog. Onze tafels worden exact gemaakt volgens deze afmetingen.

Wanneer ze worden opgevouwen, meten ze 60 cm x 60 cm x 14 cm, en dankzij de handige handvaten zijn ze gemakkelijk mee te nemen als een koffer.

Zeker! Onze tafels hebben 2 instelbare hoogteniveaus: je kunt kiezen tussen 70 cm of 50 cm, afhankelijk van je voorkeur.

Na een intensieve avond wedstrijdjes spelen, kun je het oppervlak eerst drogen met een doek. De volgende dag kun je best het oppervlak van je bierpongtafel schoonmaken met een vochtige doek en een beetje afwasmiddel.

Nee! Het speeloppervlak van onze tafels is waterafstotend. Na een avondje spelen is het belangrijk om het tafelblad schoon te maken en niet vochtig of nat achter te laten. Zo zorg je ervoor dat je bierpongtafel in topconditie blijft en je er nog veel plezier aan kunt beleven!

We streven ernaar om bestellingen binnen de 1 à 3 werkdagen na ontvangst van betaling te verzenden.

Absoluut! Bij ons kun je een beer pong tafel bedrukken met je eigen unieke ontwerp, foto’s of logo’s. We drukken de tafels in België op hoogwaardig vinyllaminaat voor duurzaamheid en kwaliteit. Plaats eenvoudig je bestelling en stuur ons je bestand (pdf, jpg of .ai) per e-mail naar info@beatsnbots.be. Zorg ervoor dat je bestand de werkelijke afmetingen heeft van een beerpongtafel: 241 x 61 cm (inclusief 1 cm afloop). Download ons Ai-sjabloon om aan de slag te gaan!

Verzendingen verlopen via DPD. Als je bestelling via pakketpost verstuurd wordt, ontvang je een track & trace-code.

België:

 • € 8 (excl. btw) voor bestellingen onder € 200,00
 • Gratis voor bestellingen vanaf € 200,00

Nederland:

 • € 10 (excl. btw) voor bestellingen onder € 200,00
 • Gratis voor bestellingen vanaf € 200,00

Frankrijk, Duitsland, Luxemburg:

 • € 15 (excl. btw) voor bestellingen onder € 200,00
 • Gratis voor bestellingen vanaf € 200,00

Om te kunnen ruilen of retourneren, dien je binnen 14 dagen na ontvangst van je bestelling contact met ons op te nemen. Je kunt dit doen door een e-mail te sturen naar info@beatsnbots.be met daarin de reden van je ruil of retournering en je bestelnummer. We zullen je dan zo snel mogelijk verder helpen met het proces.

Het geretourneerde artikel moet in originele staat zijn, niet gebruikt, onbeschadigd en voorzien van de originele labels. Zodra we het geretourneerde artikel hebben ontvangen en goedgekeurd, zullen we zo snel mogelijk het aankoopbedrag terugbetalen of het artikel omruilen voor een ander artikel naar keuze.

Let op: de kosten voor het retourneren van het artikel zijn voor eigen rekening. Als het geretourneerde artikel beschadigd is, of als het niet in de originele staat is ontvangen, zijn we helaas niet in staat om het aankoopbedrag terug te betalen of het artikel om te ruilen.