Herbeleef

De leukste kiekjes en beeldmateriaal van de afgelopen edities

Vorige edities

2023

BK Beerpong

official Belgisch Kampioenschap

Het enige officiële BK Beerpong 2023, gehost door Beats ‘n Bots, was een knaller van een evenement in Lichtervelde! Dit beerpong festival trok enthousiaste deelnemers uit alle hoeken van België voor een spannend bierpong toernooi. Het Belgisch Kampioenschap Beerpong bracht het beste in deelnemers naar boven, met onvergetelijke wedstrijden en een geweldige sfeer. Voor wie erbij was, was het een fantastische dag vol plezier en competitie. Herbeleef het meest populaire beerpong-evenement van België, waar we jaarlijks duizenden bierliefhebbers en festivalgangers verwelkomen. Tot volgend jaar op het officiële BK Beerpong!

2022

Beats n’ Bots 2022 was een knaller! Het festival was weer een groot succes met de beste DJ’s, lekker lokaal eten en natuurlijk het grootste beerpongtornooi van Vlaanderen. Het weer was schitterend en de sfeer zat goed op een mooie nieuwe buitenlocatie.

2019

De editie van 2019 was een feest om nooit te vergeten! De zon scheen fel op Beats n’ Bots en de geur van vers gebakken braadworst vulde de lucht. En de artiesten op het podium? Die zorgden voor een feestje dat de hele dag en nacht doorging! 

2018

Zet je schrap voor een flinke portie nostalgie, want we gaan even terug in de tijd naar de editie van Beats n’ Bots in 2018. Het was de eerste festivaleditie van ons jaarlijks groeiende tornooi. De line-up was niet zo groot als tegenwoordig, maar de sfeer was net zo goed.

Ontdek alle posters

Posters

HET BUZZT

in de media

“In Lichtervelde, West-Vlaanderen, mag het wel! Met aangepaste regels weliswaar. En zo krijg je een Belgisch kampioenschap beerpong van bijna 130 teams van elk 2 spelers.”

“De teams komen uit verschillende hoeken van het land om aan hun vrienden te kunnen zeggen dat ze Belgisch kampioen ‘Beerpong’ zijn geworden. Ze komen ook voor de gezelligheid en de vriendschap.”

“Het Belgisch kampioenschap Beerpong, dat zal wel een zuipfestijn zijn. Toch is dat niet per se het geval. De meeste teams proberen zo nuchter mogelijk te blijven.”

“We hebben inschrijvingen uit heel België, gaande van La Louvière tot Hasselt. Meer dan 256 beerpongers zullen hier strijden om de felbegeerde titel van nationaal kampioen Beerpong.”

“Het leukste aan het bierpong tornooi is de competitiviteit tussen de spelers. De teams proberen indruk te maken op elkaar, doen graag stoer en de supporters gaan er ook helemaal in op.”

“Op zaterdag 2 september vond het Belgisch Kampioenschap Bierpong plaats. Meer dan 250 deelnemers uit gans België namen deel aan het BK Beerpong, maar de titel ging uiteindelijk mee naar Ardooie.”

“Eigenlijk vereist het dezelfde techniek en vaardighe­den als bij darts, en laten we eerlijk zijn, darts wordt toch ook beschouwd als een sport, toch?” verzekert Jonas Cortvriendt. 

“Ik heb in het verleden al enkele keren deelgenomen. Als het past, dan zit de kans er zeker in dat ik mij inschrijf”, is schepen Bogaert alvast enthousiast!

“Alles is sportief verlopen. Het supportersteam heeft de overwinnaars in de lucht gestoken en hen op handen gedragen.”

“Finaal bleven enkel nog de teams The Masters of Pong-Fu’ uit Antwerpen en Jeugdhuis De Komeet over. ”

“Lichtervelde is dit jaar de gaststad voor het Belgisch kampioenschap beerpong, een drankspelletje met balletjes en bekertjes.”

“Het Belgisch kampioenschap Beerpong kon vier jaar niet doorgaan, maar nu komt het terug op het Beats n’ Bots Festival in Lichtervelde.”

“We willen laten zien dat het gaat om plezier, sportiviteit en gemeenschapsgevoel. En we koppelen er het Beats n’Bots Festival aan, zo creëren we een echte festivalsfeer.”

“Het Belgisch Kampioenschap Beerpong keert terug. Na een afwezigheid van vier jaar wordt het evenement dit keer groter en beter dan je ooit gezien hebt.”

Met steun van