BK Beerpong 2024

Een sfeerbeeld van Beats n’ Bots 2023

Het grootste beerpongevenement van de Benelux is terug: het officiële Belgisch Kampioenschap Beerpong 2024! Op zaterdag 7 september 2024 verzamelen terug bierpongers uit heel België zich in Lichtervelde voor een sportieve clash en een ongeëvenaarde festivalbeleving.

Dit jaar staat het thema in het teken van Euromillions, waarbij we het exotische verbinden met het decadente. Bereid je voor op een avond vol verrassingen en, net als in de loterij, een ongeziene recordprijzenpot!

Van sport tot festivalbeleving:

Meer dan ooit staat de sport centraal, maar Beats n’ Bots zou Beats n’ Bots niet zijn zonder een integrale festivalbeleving. Naast het spannende bierpongtornooi bieden we live optredens, attracties, een sterke line-up van dj’s, diverse foodtrucks en nog veel meer om de festivalkriebels te voeden.

Save the date:

  • Datum: zaterdag 7 september 2024
  • Tijd: van 13u tot … de vroege uurtjes?
  • Locatie: Lichtervelde
  • Inschrijven: kan vanaf zondag 9 juni om 12:00 uur

Bereid je voor op een dag vol spanning, plezier en competitie terwijl je meedingt naar weergaloze prijzen. Het BK Beerpong 2024 wordt terug ‘epic’!

Schrijf je in:

De inschrijvingen voor het BK Beerpong 2024 gaan van start op zondag 9 juni om 12:00 uur. De verkoop van reguliere festivaltickets zal eerder beschikbaar zijn (nader te bepalen en wordt later aangekondigd).

Over Beats n’ Bots:

Beats n’ Bots is de trotse organisator van het Officiële Belgisch Kampioenschap Beerpong, een evenement dat jaarlijks de grenzen verlegt en bierpong naar nieuwe hoogten tilt. Met een passie voor sport en entertainment creëren we een unieke belevenis voor deelnemers en toeschouwers.