Onze Partners

Beats n’ Bots zou niet het sensationele evenement zijn dat het nu is zonder de ongelofelijke steun van onze sponsors en partners. We willen een enorme shout-out geven aan onze 2023 partners – jullie zijn geweldig! Hartelijk dank dat jullie dit allemaal mogelijk maken! 🙌🎉

Interesse om met uw bedrijf de VIP-ervaring van Beats n’ Bots te beleven? Plaats u graag uw product in de kijker en ben u op zoek naar meer visibiliteit? Neem contact op!

Partners & Sponsors 2023

KJP construct

KJP Construct, nieuwbouwprojecten van A tot Z. Gespecialiseerd in het uitvoeren van sleutel-op-de-deur woonprojecten waarin de volledige opvolging en aflevering in eigen hand gebeurt.

Haemerlinck

Architectenbureau Haemerlinck, opgericht door architect Briek Haemerlinck, is een jong en innoverend kantoor, dat zich richt op het ontwerpen van particuliere woningen.

Tuinen Arthur Schellens

Arthur Schellens ontwerpt, verzorgt de aanleg en onderhoud tuinen die meegroeien met je levensstijl, je gezinssituatie en tijdsgeest.

Slash agency

Slash, gespecialiseerd in huisstijlen, content creatie, webdesign & animaties. Dit op maat van uw onderneming.

Marker

Marker: dat is een machtig no-nonsense team met een duidelijke mindset: jouw zotste ideeën opvallend mooi in de kijker plaatsen.

Bavik Super Pils

Bavik Super Pils heeft zijn unieke smaak en aroma te danken aan een bijzonder brouwproces. Zonder compromis.

De centrale positie in West-Vlaanderen en de vlotte bereikbaarheid maken van Mercure Roeselare een aantrekkelijke locatie om van daaruit het Beats n’ Bots Festival te verkennen! 

Met de promocodeBK Beerpong” (let op: hoofdlettergevoelig) krijg je 10% korting op alle publieke tarieven.

Tuinplanten Carbonez

Carbonez is gespecialiseerd in het kweken van sierheesters en bodembedekkers in containers maar leveren evengoed ook totaalpakketten (bomen, haagplanten, bosplantsoen…).

Apotheek Delobel

Bij apotheek Delobel gaat hun team 100% voor persoonlijk advies betreffende uw geneesmiddelen, verzorging en cosmetica.

Lander The Barber

Bij Lander The Barber in de Hoogwielkestraat 2 in Lichtervelde kun je terecht voor allerlei snits. Van fades tot het modelleren van je baard. Alles is hier mogelijk.

Bell Works

Zoekt u een gespecialiseerde onderneming in hoogtewerken silo’s reinigen in Roeselare en omgeving? Dan helpt Bell Works u met veel plezier. Want hier staan uw wensen en noden altijd centraal!

Maxim Baert

Schilderwerken Maxim Baert staat klaar voor al uw binnen en buiten werken! Wenst u gratis en vrijblijvend een offerte?
📩 schilderwerken.maximbaert@hotmail.com

Van Bruwaene Kindt

Van Bruwaene -Kindt, expert-boomverzorgers voor overheden, bedrijven en particulieren in Vlaanderen, België.

GDC Machinery biedt breed scala aan landbouwwerktuigen en industriële machines aan. Gilles brengt innovatie en betrouwbaarheid samen, zodat jij kunt vertrouwen op hoogwaardige apparatuur voor al je landbouw- en industriële behoeften.

Ecovolution

Het ontbreekt Ecovolution niet aan ervaring, ze kunnen je helpen om jouw nieuwbouwproject of bestaande gebouw, woning op een energiezuinige manier te realiseren.

Wrap-it

Met veel liefde voor het vak steekt Wrap-it gevels in een nieuw jasje waar men nog jarenlang van kan genieten! Welke schilder- en gevelwerken kan Wrap-it voor jou uitvoeren? 

Roest Open Air

Roest staat voor ruwe energie, ongepolijste schoonheid en een onvergetelijke ervaring. Kom op 16 september meedansen in Torhout want Roest is het festival waar je gewoon moet bijzijn!

Berluc

Berluc BV uit Torhout is jouw onestopshop voor veeteelt- en onderhoudsproducten, van weideomheining tot stalinrichting. Hier heeft men alle benodigdheden voor varkens, melkvee, schapen en geiten.

Place2party

Discotheek Place2Party te Torhout. Is dé feesttempel met een breed scala aan verschillende concepten:
house, R&B, retro, techno en allround muziek. Open op zaterdag en feestdagen!

Tuinen Bonte

Bij Tuinen Bonte kan je terecht voor Aanleg, Onderhoud en Boomverzorging. Laurens Bonte zet zijn jarenlange passie voor groen met veel goesting om in een tuinproject naar jouw smaak!

Intelligent Wonen

Intelligent Wonen is een kwalitatief installatiebedrijf en gaat verder dan de klassieke installateurs. Samen gaan ze de strijd aan met uw energiefactuur!

Koen Dehullu

Bij Koen Dehullu kan je terecht voor zowel het plaatsen van vloeren, wandtegels en allerhande algemene bouwkarweien. Met steevast een bovengemiddeld resultaat en de grootste zorg, levert Koen een perfecte service aan een eerlijke prijs!

Sfeercafé BARAAF in Zwevezele is de spot waar de drankjes koud zijn, de sfeer warm is en de zomertuin je uitnodigt om te chillen en te grillen! Kom snel langs om de gekte en vrolijke feesten bij Café Baraaf te leren kennen 🍻🎉

Den Gouden Appel is de gezelligste bruine kroeg van Lichtervelde waar je kunt genieten van sappige spaghetti, cheesy lasagne en smakelijke croques – want waarom kiezen als je alles kunt hebben? 🍝🥪🍻 Proef het plezier!

De centrale positie in West-Vlaanderen en de vlotte bereikbaarheid maken van Mercure Roeselare een aantrekkelijke locatie om van daaruit het Beats n’ Bots Festival te verkennen! 

Met de promocodeBK Beerpong” (let op: hoofdlettergevoelig) krijg je 10% korting op alle publieke tarieven.

Timmerwerken Cortvriendt

Cortvriendt – Vanacker is specialist in binnen- en buitenschrijnwerk op maat. Van nieuwbouw tot renovatie, dit familiebedrijf staat u graag bij met kennis, ervaring en oog voor detail!

Stijn Dedecker - Schilderwerken

Dedecker Schilderwerken

Uw interieur of exterieur in de verf zetten? Dedecker Schilderwerken zorgt voor een perfecte uitvoering en een strakke planning. Informeer vrijblijvend!

De voordelen

WAAROM PARTNERS?

Beats n’ Bots werkt al sinds de eerste editie samen met een aantal verschillende lokale handelaren. We willen hen graag uitdrukkelijk bedanken voor alle vertrouwen en kansen die ze ons de afgelopen jaren gaven. Zonder hen zou Beats n’ Bots niet uitgegroeid zijn tot wat het vandaag is.

Bovendien kunnen we rekenen op de steun van enkele gewaardeerde partners en sponsors, cruciale spelers zonder wie Beats n’ Bots aanzienlijk meer obstakels zou ondervinden. Bij elke nieuwe stap in ons verhaal betrekken we hen graag. Onze benadering is persoonlijk, en we streven naar een op maat gemaakte return on investment die voor beide partijen waardevol is.

Een greep uit het aanbod:

  • Gratis deelname tornooi
  • Gepersonaliseerde beerpongtafel
  • Persoonlijke poulenaam
  • VIP-ervaring
  • Visibiliteit
  • Bedrijfsevents
  • Productbranding aan een breed publiek

let's partner up!

Geïnteresseerde partners en sponsors kunnen contact opnemen met ons. Stuur een berichtje naar sponsors@beatsnbots.be, dan bekijken we samen wat mogelijk is!