Beats n' bots logo zwart

Onze Partners

Beats n’ Bots zou nooit zijn wat het vandaag is zonder haar sponsors & partners. Interesse om met uw bedrijf de VIP-ervaring van Beats n’ Bots te beleven? Plaats u graag uw product in de kijker en ben u op zoek naar meer visibiliteit? Neem contact op!

PARTNERS 2022

Bavik super pils

Bavik Super Pils heeft zijn unieke smaak en aroma te danken aan een bijzonder brouwproces. Zonder compromis.

Tuinen Arthur Schellens

Arthur Schellens ontwerpt, verzorgt de aanleg en onderhoud tuinen die meegroeien met je levensstijl, je gezinssituatie en tijdsgeest.

Slash agency

Slash, gespecialiseerd in huisstijlen, content creatie, webdesign & animaties. Dit op maat van uw onderneming.

forum Jobs

Forum Jobs zorgt voor dé professionele klik tussen ondernemers en kandidaten. Onze selectieteams kijken hierbij verder dan het cv en de functiebeschrijving.

Marker

Marker: dat is een machtig no-nonsense team met een duidelijke mindset: jouw zotste ideeën opvallend mooi in de kijker plaatsen.

bling king

Bling King is de meest indrukwekkende carwash van het land, met een ongeziene ledspektakel tijdens het kuisen in de langste wasstraat van Belgie!

bureau jones

Bureau Jones, gevestigd in Staden is uw partner voor bedrukte textielproducten & de realisatie van allerlei ander promotiemateriaal.

Haemerlinck

Architectenbureau Haemerlinck, opgericht door architect Briek Haemerlinck, is een jong en innoverend kantoor, dat zich richt op het ontwerpen van particuliere woningen.

Fokbedrijf Maenhout

Fokbedrijf Maenhout neemt je graag mee in de wereld van HyCare. Met hoogwaardige genetica én hoge gezondheid, hygiëne en dierenwelzijn in de markt van fokzeugjes.

De voordelen

WAAROM PARTNERS?

Beats n’ Bots werkt al sinds de eerste editie samen met een aantal verschillende lokale handelaren. We willen hen graag uitdrukkelijk bedanken voor alle vertrouwen en kansen die ze ons de afgelopen jaren gaven. Zonder hen zou er geen Beats n’ Bots niet uitgegroeid zijn tot wat het vandaag is.

Daarnaast kan Beats n’ Bots beroep doen op een aantal partners en sponsors zonder wie Beats n’ Bots het veel moeilijker zou hebben. We nemen ze graag mee in elk nieuw verhaal. Een persoonlijke aanpak en een op maat gemaakte return of investment staan hierbij centraal.

Een greep uit het aanbod:

  • Gratis deelname tornooi
  • Gepersonaliseerde beerpongtafel
  • Persoonlijke poulenaam
  • VIP-ervaring
  • Visibiliteit
  • Bedrijfsevents
  • Productbranding aan een breed publiek

let's partner up!

PARTNER WORDEN?

Geïnteresseerde partners en sponsors kunnen contact opnemen met ons. Stuur een berichtje naar sponsors@beatsnbots.be, dan bekijken we samen wat mogelijk is!