BK Beerpong 2023

BK Beerpong is terug van weg geweest!

Lichtervelde, West-Vlaanderen – Beste muziek-, food- en bierliefhebbers, Beats n’ Bots maakt haar grandioze plannen bekend voor het langverwachte festival van 2023. En hou je maar vast, want dit wordt LEGENDARISCH! Dit jaar neemt ‘het meest epische beerpongfestival van de BENELUX‘ het spel naar een geheel nieuw niveau met het Belgisch Kampioenschap Beerpong! Ja, je leest het goed – we gaan de beste van het beste uit heel België samenbrengen om te strijden om de felbegeerde titel van beerpongkampioen!

Als organisatoren van Beats n’ Bots, ook bekend als de ‘The Cave’, beloven we dat dit jaar een megalomaan festival wordt dat je gegarandeerd van je sokken zal blazen. “We willen dit jaar zowel deelnemers als festivalgangers een epische ervaring bieden waar ze nog jarenlang over zullen napraten”, verklaarde Jonas Cortvriendt.

En laten we het thema niet vergeten – dit jaar laat Beats n’ Bots zich inspireren door de legendarische nachtclub Zillion en zijn roemrijke geschiedenis. Bereid je voor op een ware explosie van gekkigheid, glitter en spektakel waar zelfs Tanja Dexters jaloers op zou zijn! ?✨

Het festival zal plaatsvinden op 2 september 2023 in Lichtervelde van 13u tot … de vroege uurtjes?

En nu komt het beste gedeelte – het Belgisch Kampioenschap Beerpong 2023! Deelnemers vanuit het hele land zullen strijden om de titel van beerpongkampioen van België. Dus haal je beerpongvaardigheden uit de kast, poets je lucky balls op en bereid je voor op een confrontatie van zotte proporties!

“Of je nu een beerpongveteraan bent of nog nooit een balletje hebt geworpen, iedereen is welkom om deel te nemen aan deze waanzinnige competitie“, verklaart Ibe Vinckier, een andere organisator van het festival. “Maar wees gewaarschuwd, de concurrentie zal intens zijn en de ballen zullen talrijk botsen op de beats!”

Dus, maak je klaar voor de grootste en gekste Beats n’ Bots tot nu toe! Houd je ogen open voor verdere aankondigingen, artiesten line-up en verrassingen die je stoutste dromen overtreffen! Zorg ervoor dat je je vrienden meesleept, je dansschoenen aantrekt en je stembanden smeert voor het feest dat Vlaanderen zal doen trillen!

*Pssst… We houden een plekje vrij voor jou op het podium van de geschiedenis. Dus markeer 2 september 2023 met neonkleurige highlighters in je agenda en maak je klaar voor een Beats n’ Bots feest dat je wereld op zijn kop zal zetten!

➤ Zin om mee te doen? Schrijf je meteen in!