Overnacht in stijl tijdens BK Beerpong

Hey beerpong fans,

Het Belgisch Kampioenschap Beerpong komt eraan en we hebben goed nieuws voor degenen die van ver komen of gewoonweg willen genieten van een zorgeloze overnachting. We hebben twee geweldige opties voor jullie:

overnachting BK Beerpong

Gratis camping

Voor de avontuurlijke zielen en kampeerliefhebbers hebben we een gratis camping ter beschikking gesteld. Zo kunnen jullie genieten van de festivalvibe en dicht bij alle actie blijven. Trek je tent op, maak nieuwe vrienden en beleef een onvergetelijke tijd terwijl je je voorbereidt op de ultieme beerponguitdaging.

Voordelige hotelovernachtingen

Voor degenen die wat meer comfort en luxe verkiezen, hebben we een speciale deal gesloten met het Mercure hotel in Roeselare. Met de promotie codeBK Beerpong” (let op: hoofdlettergevoelig) krijg je 10% korting op alle publieke tarieven. Het Mercure hotel ligt op slechts 10 minuten rijden met de auto of taxi van de festivallocatie, dus je bent snel weer terug bij de actie. Geniet van een goede nachtrust, verfris jezelf en laad je batterijen op voor een dag vol beerpongplezier!

Om van de voordelige hotelovernachting te profiteren, kun je eenvoudigweg de website van Mercure Roeselare bezoeken op www.mercureroeselare.be en bij het boeken de promotie code “BK Beerpong” invoeren. Zo ben je verzekerd van een aantrekkelijke korting op je verblijf.

Of je nu kiest voor de camping of het Mercure hotel, we garanderen dat je een geweldige tijd zult hebben op het Belgisch Kampioenschap Beerpong. Bereid je voor op intense wedstrijden, bruisende sfeer en onvergetelijke momenten met je medespelers en tegenstanders.

Proost!

Beats n’ Bots