Dit zijn de beste beerpongtafels

Sterk, stabiel en stijlvol

De beste bierpongtafels

Als officiële organisator van het Belgisch kampioenschap beerpong waren we het beu om te spelen op onstabiele en inferieure tafels. Dus hebben we maar besloten om onze eigen bierpongtafels te ontwikkelen, met niet één, niet twee, maar vijf unieke designs!

Elk ontwerp is voorzien van een extra stevig frame van roestvrij aluminium – geproduceerd volgens hoogwaardige Europese standaarden. Duurzaamheid en kwaliteit? Check!

sterke beerpong tafel kopen

Stabiliteit gegarandeerd

Hoogwaardig aluminium frame

We hebben definitief afscheid genomen van de goedkope holle profielen met klinknagelverbindingen. Waarom? Omdat ze snel vervormen, scheuren en gewoon niet lang meegaan. In plaats daarvan hebben we een nieuwe benadering gekozen: solide dwarsbalken, stevig vastgeschroefd onderaan én extra dwarsverbindingen bovenaan de telescopische tafelpoten. Dit betekent dat onze tafels niet alleen veel stabieler zijn, maar ook beter bestand zijn tegen de onvermijdelijke stoten en schokken die gepaard gaan met intense wedstrijden.

Om ervoor te zorgen dat onze tafels op elk oppervlak stevig staan, hebben we premium kunststof doppen aan de voetuiteinden toegevoegd. Bescherming voor de vloer én een killer antislip grip!

Gemakkelijk te reinigen

krasbestendig en waterproof

De tafelbladen zijn gemaakt voor het echte werk met een hoogwaardige, krasbestendige UV-bedrukking. Onder die print? Een stevig binnenblad van 5 mm dik MDF met een melamine coating aan zowel de boven- als onderkant. Deze waterbestendige ondergrond maakt niet alleen een optimaal botseffect van de ballen mogelijk, maar zorgt er ook voor dat de tafel gemakkelijk schoon te maken is met een vochtige doek.

bierpong tafels - waterbestendig

Kwaliteit boven alles

Indrukwekkend draagvermogen

Wat onze tafels echt onderscheidt, is hun indrukwekkende draagvermogen. Terwijl standaardtafels doorgaans een maximaal draagvermogen hebben van 25 kg, kunnen onze beerpongtafels maar liefst 50 kg dragen. Dus geen stress meer over die ene te enthousiaste gast die iets te hard op de tafel leunt.

Waarom Beats n’ Bots Bierpongtafels?

Ervaar de stabiliteit en stijl

Dankzij Beats n’ Bots behoren onstabiele beerpongtafels voorgoed tot het verleden. Want onze tafels zijn gebouwd om te weerstaan aan zelfs de wildste feestjes en toernooien. Bye bye, wiebelende tafels. Hello, Beats n’ Bots stabiliteit!

Beerpongtafel kopen

Bestel vandaag nog je bierpongtafel en maak je volgende feest onvergetelijk!
Geef een reactie