Pong hard, drink smart!

Op Beats n’ Bots streven we naar een onvergetelijke ervaring waarbij veiligheid en verantwoordelijkheid voorop staan. Het gevoel van verbondenheid creëert een hechte en unieke community, waarin elke bezoeker zich veilig en comfortabel moet voelen. Terwijl we genieten van de opwinding van beerpong en de energie van het festival, is het cruciaal om bewust te blijven van onze grenzen.

Laat ons samen plezier hebben, maar ook zorgen voor elkaar. Wees je bewust van hoeveel je drinkt en ken je eigen limieten. Drink water tussen de spelletjes door en neem regelmatig pauzes. Denk aan degenen om je heen en moedig hen aan om ook verantwoordelijk te drinken.

We sensibiliseren en informeren over verschillende aspecten, zoals alcohol en drugs, seksualiteit, mentaal welzijn en gezondheid. Op Beats n’ Bots streven we naar een omgeving waarin iedereen zichzelf kan zijn en waar discriminatie, kritiek of intimidatie niet thuishoren. Onze medewerkers en hulpdiensten staan altijd paraat om te helpen wanneer nodig.

Pong hard, maar laten we samen slim en bewust omgaan met alcohol. Op die manier kunnen we allemaal veilig genieten van de festiviteiten en herinneringen maken die een leven lang meegaan. Voel je goed op Beats n’ Bots. Wees jezelf.

Voel je goed op Beats n’ Bots.

Wees jezelf.