Beats n' bots logo zwart

Een gids voor het BK Beerpong: Hoe verloopt het tornooi?

Hallo Beerpong Kampioenen en -kampioenen in wording!

Met het officiële Belgisch Kampioenschap Beerpong (BK Beerpong) om de hoek, willen we ervoor zorgen dat iedereen goed voorbereid is op dit epische evenement. Daarom hebben we een overzicht voor jullie samengesteld over hoe het hele tornooi zal verlopen. Lees dit goed door om ervoor te zorgen dat je volledig klaar bent voor wat komen gaat!

Download de volledige gids:

Het Festival Opent om 13u

Dit is jouw moment om te schitteren, dus kom op tijd! Alle 128 teams moeten zich aanmelden ten laatste om 14u30. Na een korte briefing gaat het tornooi van start. Vergeet niet, te laat zijn betekent helaas een forfait. En aangezien het BK Beerpong al twee weken volgeboekt is, is het belangrijk dat je er op tijd bent!

Het Tornooiverloop: Stap voor Stap

 1. Enveloppe: Bij binnenkomst krijgt elk team een A4 enveloppe met alle nodige documenten: de spelregels, eetbonnen en wedstrijdbierbonnen.
 2. Identiteit: De enveloppe heeft een paarse sticker met de naam van je team. Bewaar deze sticker goed, want je hebt hem later nog nodig!
 3. Bierbon: Voor elke wedstrijd kun je je bierbonnen inwisselen voor de benodigde bekers en bier. Verlies deze bonnen niet, anders moet je zelf een kan bier kopen!
 4. Tournify: Volg het hele toernooi via de Tournify app. Voeg je team toe aan je favorieten en blijf op de hoogte van alle updates en voortgang.

Belangrijke mededeling: De vermelde tijdstippen zijn slechts richtlijnen en zijn niet bindend. De wedstrijden zullen in opeenvolgende volgorde gespeeld worden.

Wees voorbereid op mogelijke aanpassingen in het schema en zorg ervoor dat je team flexibel is.

Het Verloop van een Wedstrijd: Pré, Start en Einde

Hoe Wordt Het Resultaat Bepaald?

Het resultaat van de wedstrijd wordt gezamenlijk aan de jury doorgegeven. Het doelpuntensaldo is belangrijk voor het klassement.

Volgorde:

 1. Aantal punten
 2. Onderling resultaat
  • Aantal punten
  • Doelsaldo
  • Aantal gescoorde doelpunten
 3. Doelsaldo
 4. Aantal gescoorde bekers
 5. Minst aantal tegendoelpunten

Zo, nu ben je volledig op de hoogte van hoe het BK Beerpong tornooi zal verlopen! Zorg dat je goed voorbereid bent, respecteer de spelregels en geniet van het festijn. Laat de balletjes rollen (en de bekers vliegen)!

Tot snel op het BK Beerpong!

Met feestelijke groeten, Het Beats n’ Bots Team